Seguiment de les FEM Xtrem LLEIDA:

Seguiment de les FEM Xtrem LLEIDA:

web de la PEDALS DE FOC NON STOP: http://nonstop.pedalsdefoc.com/?q=ca

9 d’abril del 2011

FEM Xtrem LLEIDA. Crònica 5a Etapa.


Com ja haureu vist,  avui hem anat cadascuna al nostre ritme. Ahir al vespre ho varem decidir així, disfrutant individualment cadascuna de nosaltres de les emocions que suposa l’oportunitat de viure i participar en la Marathon des Sables. I la veritat es que estem molt contentes i emocionades d’haver-ho viscut. De ben segur que serà una de les maratons mes llargues de la nostra vida, però no dubteu, de que fins al  darrer km hem
pensat i pensarem en tots vosaltres intensament.


Les emocions que es senten corrent per aquest desert son gairebé inexplicables, i quan veiem la forca de voluntat que tothom hi posa per arribar cada dia fins a la línea de meta, ens omplen d’una extraordinària energia que intentarem contagiar-vos a tots vosaltres, explicant-vos la historia viscuda pel FEM Xtrem LLEIDA al desert, en la 26a Marathon des Sables.





En l’etapa d’avui, la calor ha estat molt forta durant els 42,2 km. I ens ha fet patir, però com que tenim ja tan assumit que s’ha de beure tinguem set o no, doncs no ens ha passat factura la temuda deshidratació. L’etapa d’avui, en comparació amb anteriors, ha estat bastant plana, amb només una pujada pronunciada a una petita muntanyeta, el  JEBEL BOU LALHIRH,  des de la qual teníem en els nostres ulls, una panoràmica del desert mes que privilegiada. I també hem passat per algun oasi (si, existeixen), i on hem aprofitat per fer alguna foto que esperem que aviat pugueu contemplar.




Demà només ens quedaran 17 km per acabar aquest somni fet realitat, un somni d’un equip, un somni extrem! En l’etapa de demà procurarem fer el màxim de fotos, vivint  amb la màxima intensitat els darrers kilòmetres, i impregnar-nos de tot el desert, culminant totes les emocions viscudes aquest dies.

Finalment la nostra companya de haima EMMA ROCA no ha aconseguit el 1r lloc a la classificació, però si ha consolidat el 2n lloc. I emprant paraules seves ‘vist el nivell que hi ha aquest any,  estic molt contenta’. La que si s’ha esbravat de valent avui, ha estat la nostra Carme! corrent i gaudint al màxim de l’etapa, quedant la vuitena classificada entre les noies i la 153 de la general, amb un temps extraordinari, es una autèntica crack!!!


Com a anècdota, us explicarem que ahir, per trencar amb la monotonia de la nostra autosuficiència, l’organització ens va obsequiar  amb una beguda refrescant a triar: cola, taronjada o llimonada. I la veritat es que si haguéssiu vist la gent... gairebé embogiem  tots amb aquest petit luxe... Avui però, un autèntic luxe de debò, ens obsequien amb tot un concert d’òpera sota la posta de sol del desert.

Fins molt aviat!  Bona Nit!

FEM Xtrem LLEIDA
Desert del Sàhara, 9 d’abril de 2011.





2 comentaris:

vcarretero ha dit...

Carai amb la Carmen! si que es va esbravar! Bé, sembla que la darrera etapa serà un passeig per vosaltres, pel que ja us puc donar l'enhorabona i les gràcies per haver-nos fet vibrar des de la distància.

Ens veiem per Lleide!

Anònim ha dit...

FELICITATS CAMPIONES
AVUI SI QUE HEM TINGUT L'OPORTUNITAT DE VEURE LA VOSTRA ARRIBADA !!!

ESPEREM AMB MOLTES GANES LA VOSTRA ARRIBADA A LLEIDA PER FER-VOS UNA GRAN, GRAN, GRAN ABRAÇADA !!!!

SALUT

la vostra família