Seguiment de les FEM Xtrem LLEIDA:

Seguiment de les FEM Xtrem LLEIDA:

web de la PEDALS DE FOC NON STOP: http://nonstop.pedalsdefoc.com/?q=ca

8 d’abril del 2011

FEM Xtrem LLEIDA. Crònica 4a Etapa.


Avui hem acabat l’etapa doble. Per tots aquells qui ens aneu seguint a diari, ja haureu vist que finalment han estat mes de 25h de cursa per realitzar els 82 km d’aquesta 4a etapa.

En aquesta eterna i dura etapa, hem recorregut kilòmetres en la penombra i la foscor de la nit, mentre que durant el dia, la temperatura rondava els 46 grausPodeu imaginar-vos el que això ens ha suposat a nivell de desgast.



Una etapa en la que els problemes físics han marcat el nostre camí pel desert, entre llarguíssimes rectes, àrides, i arenoses a estones o pedregoses en altres; però sempre interminables! Que ens permetien entre control i control deixar volar les nostres ments recordant tots i cadascun dels vostres missatges d’ànims, mentre avançàvem lentament pas a pas cap a la meta.



No us podeu imaginar com es el dolor que sentim en tot el nostre cos en travessar la línea de meta. Cada dia reduïm una mica mes el pes de la motxilla, però el cert es que ni ho notem, es com si sempre ens peses el mateix. Però un cop mes, hem estat un equip que unint les nostres forces, ens ha portat de nou a travessar les tres juntes la línea de  meta.



Disculpeu-nos si en arribar a la meta no ens recordem de mirar o saludar a la webcam...  Els propers dos dies,  procurarem pensar-hi i dedicar-vos un amorós somriure d’agraïment pel vostre incondicional suport.

 

Demà ens tocarà fer una autèntica marató, 42 km mes en el desert. Esperem que la temperatura afluixi una mica... de no fer-ho, serà importantissim vigilar que no ens deshidratem, perquè aquí es realment molt fàcil, i ni te n’adones fins que ha passat.

Una abraçada molt gran per tots/es!!! i molt Bona nit!


FEM Xtrem LLEIDA
Desert del Sàhara, 7 d’abril del 2011.





5 comentaris:

vcarretero ha dit...

Vinga noies que casi be ho teniu !!

Ivan ha dit...

Que grans que sou!! ànims que ja sou casi a la meta!!!!

retse ha dit...

És molt emotiu llegir les vostres cròniques! seguiu així i aviat haureu complert l'objectiu de tant esforç dels últims mesos!! Ànim!!

Anònim ha dit...

Ànims noies. Esteu impressionants.
Una abraçada des de Valls.
Cels

electriclleida@electriclleida.net ha dit...

Hole campeones no sabie comunican amb vosaltres. !AIXO NO ES POT ESCAPA HARE! es un orgasme el que feu cade instan. Anims ............
aRTUR