Seguiment de les FEM Xtrem LLEIDA:

Seguiment de les FEM Xtrem LLEIDA:

web de la PEDALS DE FOC NON STOP: http://nonstop.pedalsdefoc.com/?q=ca

5 d’abril del 2011

FEM Xtrem LLEIDA. Crònica 2a Etapa.


 Avui ha estat un dia molt dur, no sabem si algú heu vist imatges de l'etapa, però des d’ahir a la nit no ha parat de bufar el vent, i avui, tampoc ho ha fet en tot el camí. Hi havia moments en que s’emblava que fossim dins d'un infern gris, de terreny pedregós i amb la sorra de les dunes aixecant-se per la força del vent i colpejant-nos per tot el cos. Han estat  38 km de vent i sorra en els que hem pogut comprovar la vertadera duresa del desert.

Durant l’etapa d'avui anàvem perdent posicions degut a la dificultat d’avançar en aquestes condicions, però novament hem treballant fort com a equip per anar superant tots els inconvenients, i a la sortida del CP3 i fins a la meta, ens hem recuperat una mica i hem tornat a avançar a bon ritme.

Al final de l’etapa molts corredors semblaven autèntics zombies. I nosaltres, en arribar a la nostra haima... teníem sorra en tots els raconets del nostre cos i de la motxilla. Que per cert, se’ns fa molt i molt pesada. Però confiem en que, entre dema i passat, alleugerirem pes, tot i que aleshores també ens hauran amainat les nostres forces... però no l’esperit!.


Avui, ja no hi ha gaire mes a explicar, tret de que almenys no ha fet sol, però tampoc calia tot el dia de vent sorrós no? Be, aixó es el desert!... i ara n'estem comprovant de primera ma, com n'es de dur! El que ens queda d'avui, es una nova experiència extraordinaria, i un altre cop els impresionants paisatges, canviants... de les dunes a zones de rius i llacs completament secs, els quals anem travessant per acabar l'etapa. Esperem que en pugueu anar veient algunes imatges.

Una vegada mes avui, en creuar la línea de meta se'ns han omplert els ulls de llàgrimes. Quedant en segon pla el cansament o els dolors. Ara ens toca recuperar forces menjant, estirant, i amb una reconfortant tot i que breu dutxa (recomanació de l'Arcadi, feta a consciencia) i que ens deixarà mig noves per afrontar demà la següent etapa.

Una abraçada forta a tots/es! Us portem a tots en el pensament! molt Bona nit!
FEM Xtrem Lleida
Desert del Sáhara, 4 d’abril de 2011.

2 comentaris:

David Baro Farreny ha dit...

Bones campiones!
Així que heu descobert que el desert també és "terra de vents". Per sort aneu ben preparades! I ni els elements ni la sorra us poden aturar! Felicitats per finalitzar aquesta etapa i endavant!!!! Força per les següents!!!!!!!

PD: necessiteu que us diguem com va el barça? o teniu mitjans per veure-ho?
SiD


"El millor espectacle del món és veure una persona esforçant-se i lluitant contra l'adversitat. Però n'hi ha un que encara és més sorprenent, i és veure una altra persona que es llença a ajudar-la"

Oliver Goldsmith

Anònim ha dit...

Deber ser increíble el desierto por la noche... el silencio.. las estrellas, ufff, disfrutarlo... sino os quedais dormidas antes!!!

CAMPEONAS!!