Seguiment de les FEM Xtrem LLEIDA:

Seguiment de les FEM Xtrem LLEIDA:

web de la PEDALS DE FOC NON STOP: http://nonstop.pedalsdefoc.com/?q=ca

16 de gener del 2011

Rogainning Espluga Calba 2011


El proper 22-23 de gener, l'equip FEM Xtrem Lleida participarem a la 3a Edició de la ROGAINING de l'Espluga Calba. Es tracta d'una marató d'orientació que aquest any presenta com a novetat el format de 24h que és al que estem inscrites. Fins ara el format tradicional havia estat de 6 hores, en el qual alguna membre de l'equip havia participat en la seva primera edició. En aquesta prova haurem de localitzar 63 balisses per un terreny en el què les condicions meteorològiques seran l'enemic més temible: boira, fred, humitat i més de 12 hores de foscor és el què ens espera en aquesta prova per les Garrigues. És una prova "internacional" ja que sorprenentment hi ha participants  que provenen de diferents països: Estònia, Rússia, Holanda, Finlàndia, Ucraïna, França, Letònia,  Suècia...en els què l'orientació és una modalitat esportiva molt extesa i hi ha veritables cracks.

Tindrem també l'honor de compartir, almenys la sortida de la cursa, amb els nostres amics de l'equip LLEIDA EXTREM, els quals desprès de la seva experiència a l'Antàrtida el temps gèlid de l'Espluga Calba no els serà un inconvenient per lluitar per aconseguir podi en la seva categoria.

En la modalitat de 6h, la nostra amiga i companya d'entrenaments Estefi Climent farà d'amfitriona d'unes companyes madrilenyes que vindran a descobrir i a intentar no perdre's pels camps d'oliveres i la densa boira.

SORT a tots LES i ELS VALENTS participants!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ànims noies k segur k kdareu molt b representant el país català